Kom ihåg att anmäla dig till ventilationskurserna med Växa

2024-07-19

Kurs i ventilation och stallmiljö för grisföretagare
Delta i en onlinekurs om ventilationens betydelse för god stallmiljö. Vi kommer att få lyssna till Karin Andersson som arbetar som byggrådgivare på Växa samt Sivert Johansson som är expert på ventilation i grisstallar. Mötet ger också möjlighet att utbyta erfarenheter kollegor emellan.

Under kursen kommer vi att titta på grisens optimala stallklimat, grunder för ventilation och värmetillskott samt hur justering av ventilationen påverkar grisen.

Plats: Online via Teams
När: 29 november kl. 13:00 – 16:00
Kostnad: Kostnadsfritt, bekostas av branschmedel

Läs mer och anmäl dig här
OBS: Sista anmälan är 27 november, först till kvarn!

 

Kurs i ventilation och stallmiljö för djurskötare i grisstallar
Välkommen att delta i en onlinekurs för djurskötare i grisstallar om ventilationens betydelse för en god stallmiljö. Vi kommer att få lyssna till Karin Andersson som arbetar som byggrådgivare på Växa samt Sivert Johansson som är expert på ventilation i grisstallar. Kursen ger också möjlighet att utbyta erfarenheter kollegor emellan.

Under kursen kommer vi att titta på grisens optimala stallklimat, grunder för ventilation och värmetillskott, samt hur du som djurskötare kan se och påverka negativ inverkan från ventilationen.

Ett bra tillfälle att få veta mer om vad som är viktigt att ha koll på dagligen när det gäller ventilationen i grisstallarna och om problem uppstår.

Plats: Online via Teams
När: 14 december 13:00 – 16:00
Kostnad: Kostnadsfri, bekostas av branschmedel

Läs mer och anmäl dig här 
OBS: Sista anmälan är 11 december, först till kvarn!