Som medlem får du:

  • Medlemskap i riksförening och en lokalförening som jobbar för dina intressen
  • Inbjudningar till aktiviteter som seminarier, konferenser, gårdsbesök m.m.
  • Rabatt på Grisföretagaren, Sveriges ledande facktidskrift för gris
  • Branschbevakning
  • En aktiv förening som arbetar för att stärka näringen och grisköttets position på marknaden genom bl a det egna kommunikationskonceptet SweDish Pork

Vad kostar ett medlemsskap?

Smågrisproducent: 10 kr/sugga
Slaktsvinsproducent: 50 öre/slaktgris
Integrerad avgift för smågrisproducent och suggor: Maxbelopp 6 000 kr
Suggnav: 3 000 kr
Satellit: 10 kr/sugga (årskullar/2,2=SIP)
Livssvinsproducent: 10 kr/sugga plus sektionsavgift 6 kr/sugga
Näringsverksamhet utan grisar, t.ex. foderföretag och rådgivare: Medlemsskap 850 kr + inträdesavgift 100 kr + regionföreningens avgift 60-250 kr
Stödmedlemsskap för privatpersoner utan prisinriktad verksamhet: 100 kr
Tidningen Grisföretagaren: Medlemspris 378 kr (401 kr inkl. moms). Samma pris för medarbetare hos grisproducent. Ordinarie pris: 504 kr (536 kr inkl. moms)

Har du frågor om medlemskapet?
Hör av dig till oss på medlem@sverigesgrisforetagare.se eller 010-212 01 44, mån-tors 8.00-17.00 fre 8.00-15.00.

Frågor om medlemskap

Har du frågor om medlemskapet eller Sveriges Grisföretagare? Hör av dig till oss på medlem@sverigesgrisforetagare.se eller 010-212 01 44, mån-tors 8.00-17.00 fre 8.00-15.00.

Beställning av medlemskap och/eller prenumeration

Fyll i nedanstående uppgifter och klicka på skicka, så återkommer vi med bekräftelse på beställningen.
Tidningen Grisföretagaren kommer att sändas till nedan angiven adress.

Välkommen som medlem i Sveriges Grisföretagare! Håll dig uppdaterad om vad som händer i föreningen genom att löpande kika in på webbsidan och hålla utkik efter våra nyhetsbrev som kommer till den mejl du fyllt i. Ibland skickar vi också ut sms med information. Vi hörs snart! Och återigen, välkommen!

Johan Eriksson, ordförande i Sveriges Grisföretagare
Något gick snett. Försök gärna igen senare.